تعمیرات چیلر تراکمی

تعمیرات چیلر تراکمی ⚡️ تعمیر چیلر تراکمی بصورت حرفه ای

چیلر تراکمی دستگاهی برای کاهش دمای آب جریان پیدا کرده در سیستم تهویه و خنک کننده هوا در ساختمان و سرد کردن ماشین آلات و محصولات صنعتی است. اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز در چیلر تراکمی کمپرسور و منبع تغذیه برق است.

چیلرهای تراکمی به دلیل ساختار تشکیل شده و نوع انرژی مصرفی برای کاهش دمای آب جریان یافته و انتقال هوای سرد به محیط به چیلرهای برقی نیز معروف اند. ساختمان داخلی چیلر تراکمی متشکل از کمپرسور، اواپراتور، کندانسور و شیر انبساط یا شیر سرویس چیلر است.

تعمیرات چیلر تراکمی از اقدامات مهم در هر ساختمان است. ساختمان ها و مراکز مسکونی برای خنک کردن محیط به تجهیزات سرمایشی نیاز دارند که معمولا از چیلر تراکمی استفاده می شود. چیلرها از تجهیزات برودتی و خنک کننده در ساختمان ها و کارخانه جات صنعتی محسوب می شوند. به بیانی ساده تر چیلر دستگاهی است که آب را سرد می کند و یا به حذف گرما می پردازد.

با کمک این آب سرد به وسیله فن کویل و یا هواساز فضای داخلی ساختمان خنک می شود. چیلرها دو مدل هستند ، چیلر تراکمی و جذبی که هر کدام نیز انواع مختلفی برای خود دارند. چیلر تراکمی از چهار بخش اصلی کمپرسور، شیر انبساط، کندانسور، اواپراتور تشکیل شده اند‌. ممکن است در گذر زمان این قطعات دچار مشکل شوند که در اولین فرصت باید به تعمیر یا تعویض آن بپردازید.

تعمیرات چیلر تراکمی یکی از فرایند هی فوق تخصصی بوده که حتما باید توسط افراد متخصص و تعمیر کار چیلر انجام شود. در ادامه همراه تیم فنی جنید تهویه باشید تا با یکی از خدمات تیم ما به نام تعمیر چیلر تراکمی آشنا شوید و افراد متخصص را جهت انجام این فرایند درخواست کنید. برای درخواست افراد متخصص می توانید فرم تماس را در صفحه تماس با ما را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند.

چیلرهای تراکمی برای کارکرد صحیح خود به گاز خاصی نیاز دارند. شارژ کردن مناسب و به‌موقع این گاز یکی از مهم‌ترین موارد مربوط به سرویس و نگهداری از این محصولات به شمار می‌آید. باید گفت که کارکرد شارژ گاز یا مبرد در این محصولات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

شارژ گاز چیلر باید حتماً توسط افراد متخصص انجام گیرد؛ زیرا در غیر این صورت امکان آسیب‌دیدن شدید چیلر مربوطه وجود خواهد داشت. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه‌ با این موضوع می‌توانید با کارشناسان جنید تهویه تماس بگیرید. مفتخر هستیم به کلیه پرسش‌های شما کاربران گرامی دراین‌رابطه به طور کامل پاسخ دهیم.
چیلرهای تراکمی را می‌توان از مهم‌ترین دستگاه‌های سرمایشی صنعتی دانست که در محیط‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. شارژ گاز چیلر تراکمی از مهم‌ترین موضوعات مربوط به این محصولات و خدمات سرویس چیلر به شمار می‌آید.
چیلر تراکمی شما به‌منظور کارکرد صحیح باید میزان معینی گاز داشته باشد. در واقع نبود میزان مناسبی از گاز در درون چیلر می‌تواند منجر به عدم کارکرد صحیح و حتی خراب‌شدن کامل تمامی قطعات مهم آن شود که مهمترین آن تعمیرات کمپرسور چیلر می باشد.،  به همین دلیل شارژ مناسب و به ‌موقع این محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است. شارژ کردن دستگاه‌های مذکور باید حتماً بادقت بالایی صورت بگیرد. تنها در این صورت است که می‌توان پس از پایان عمل شارژدهی، دستگاه را به کار انداخت.

 چرا چیلر به شارژ گاز نیاز پیدا می‌کند؟

به‌طورکلی می‌توان گفت که با گذشت زمان و استفاده مداوم از چیلر، میزان گاز درون آن کاهش پیدا می‌کند. در چنین شرایطی تنها راه‌حل ممکن به‌منظور راه‌اندازی دوباره دستگاه، شارژ گاز چیلر محسوب می‌شود. شارژکردن گاز چیلر مختص به یک مدل چیلر خاص نیست و کلیه چیلرهای موجود در بازار باید در بازه‌های زمانی مشخص شارژ تکمیلی شوند. چیلرها را می‌توان با استفاده از موادی همچون فریون مایع یا فریون گازی به طور کامل شارژ کرد.
بدون شارژکردن مناسب چیلر، دستگاه مدنظر پس از مدتی نمیتواند کارکرد اصلی خود را انجام ‌دهد. اهمیت همین امر موجب شده است که شرکت‌های تولیدکننده انواع چیلر یک بخش از دفترچه راهنمای مربوط به این محصولات را به طور کامل به روند شارژکردن گاز آن‌ها اختصاص بدهند. شارژکردن دقیق گاز چیلر موجب افزایش عمر کلی محصول مدنظر خواهد شد و تا سال ها به تعمیرات چیلر بخصوص تعمیرات چیلر هیتاچی نیاز پیدا نخواهید کرد.

کارکرد شارژ گاز چیلر تراکمی

به طور معمول پیش از انجام روند شارژکردن گاز چیلر، متخصصان امر میزان شارژ گاز درون چیلر را به‌وسیله بخش بیرونی دستگاه چک می‌‌کنند. در بدنه انواع چیلرها یک قطعه شیشه خاص به نام sight glass به‌کار رفته است. با مشاهده این قطعه و بررسی میزان گاز موجود در درون چیلر، متخصص مربوطه در مورد نیاز یا عدم نیاز به شارژکردن مجدد چیلر تصمیم‌گیری می­کند. به‌طورکلی می‌توان گفت که شارژ گاز چیلر در موارد زیر انجام می­شود:

•    شارژ کردن کلیه چیلرهای آبی در زمان تولید در کارخانه
•    شارژ کردن کلیه چیلرهای هوایی در محل نصب آنها
•    شارژ کردن چیلرهایی که به هر دلیلی مقداری از گاز آن‌ها هدر رفته است و نمی‌توانند فرایند خنک‌سازی را به شکل صحیح انجام دهند.
 

انواع روش‌های شارژکردن گاز چیلر تراکمی

امروزه از روش‌های مختلفی به‌منظور شارژ گاز چیلر استفاده می‌شود که هرکدام از آن‌ها دارای مراحل مختص به خود هستند. در واقع پیچیدگی مربوط به همین مراحل موجب شده است که شارژکردن گاز چیلر یک امر کاملاً تخصصی باشد. 

شارژ گاز وزنی

یکی از بهترین روش‌های موجود به منظور شارژ گاز چیلر، استفاده از روش شارژ گاز وزنی است. در این روش متخصصان امر باید از ترازوهای بسیار ویژه‌ای استفاده کنند. این ترازوها به متخصصان کمک می‌کنند تا بتوانند میزان گاز مورد نیاز چیلر مربوطه را به‌سرعت ارزیابی کنند. همین امر موجب تسریع فرایند شارژ خواهد شد. میزان گاز وارد شده نیز بستگی به نوع چیلر و همچنین میزان لوله‌کشی چیلر دارد. به‌عنوان‌مثال معمولاً توصیه می‌شود که هر پنج‌متر لوله‌کشی حدوداً نیم کیلوگرم گاز فریون سرمازا داشته باشد.

شارژ گاز آمپری

یکی دیگر از روش‌های بسیار دقیق در زمینه شارژ گاز چیلر، استفاده از شارژ گاز آمپری است. همان‌طور که از نام این روش می‌‌توان فهمید، در شارژ گاز آمپری به میزان آمپر چیلر دقت می‌‌شود. با اندازه‌گیری میزان آمپر مصرفی دستگاه و میزان آمپری که بر روی برچسب بدنه چیلر نوشته شده است و مقایسه این دو، می‌توان میزان گاز مدنظر را محاسبه کرد.

پس از محاسبه، چیلر را روشن می­کنند و گاز را به درون مخزن مربوطه انتقال می‌دهند. درعین‌حال میزان آمپر دستگاه به‌صورت هم‌زمان اندازه‌گیری می‌شود. زمانی که میزان آمپر عملی دستگاه با میزان آمپر ذکر شده بر روی بدنه آن یکسان شد، روند شارژ گاز چیلر قطع می‌شود. این نوع روش شارژ موجب شده که میزان گاز موردنیاز چیلر به شکل دقیقی وارد مخزن مربوطه شود.

شارژ گاز به روش گیج مانوفیلد

نمی‌توان از روش‌های مختلف شارژ گاز چیلر صحبت کرد؛ اما به روش گیج مانوفلید نپرداخت. این روش نیز از دقیق‌ترین روش‌های مخصوص شارژدهی گاز چیلر به شمار می‌آيد که تمرکز بالای متخصص مربوطه را می‌طلبد. در این روش دو نوع اندازه‌گیری جداگانه باید صورت گیرد.

متخصص مربوطه ابتدا دمای کندانسور چیلر را اندازه‌گیری می‌کند. در مرحله بعد نوبت به اندازه‌گیری دمای بیرونی پنل اصلی چیلر می‌رسد. حال با مقایسه این دو دما و بررسی دفترچه راهنمای مربوط به چیلر (بخش میزان شارژ چیلر) می‌توان مقدار دقیق گاز مدنظر شرکت سازنده را مشاهده کرد.

 جالب است بدانید که تکنسین در زمان شارژکردن گاز چیلر باید به‌صورت مداوم به گیج مانوفیلد توجه داشته باشد تا در زمان رسیدن فشار گاز به حد مناسب، روند شارژکردن گاز چیلر را قطع کند. به همین دلیل نام این روش را گیج مانوفیلد گذاشته‌اند اگرچه این روش یک روش نسبتاً دقیق به شمار می‌آيد؛ اما به دلیل زمان‌بر بودن آن چندان مورداستفاده قرار نمی‌گیرد.


نکات شارژ گاز چیلر تراکمی

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در زمینه شارژکردن گاز چیلر باید به آن اشاره کرد، چرخش آب درون اپراتور چیلر است. وقتی که تکنسین مربوطه در حال شارژکردن گاز چیلر است، آب باید در درون اپراتور به گردش دربیاید زیرا در غیر این صورت آب مدنظر به‌صورت کامل یخ می‌زند. این یخ‌زدگی می‌توان اثرات بسیار بدی بر روی قطعات چیلر و حتی لوله‌های متصل به آن داشته باشد.
نکته دیگری که در این زمینه حتماً باید موردتوجه قرار دهید، روشن‌کردن پمپ اپراتور و فن کندانسور در چیلرهایی است که کندانسور هوایی دارند. فعالیت مداوم این قطعات به‌صورت هم‌زمان در هنگام شارژکردن گاز چیلر، جهت بهبود عملکرد دستگاه پس از پایان فرایند شارژ گاز، یک امر ضروری محسوب می‌‌شود.
در بعضی از شرایط توصیه می‌شود که علاوه بر به راه‌انداختن فن کندانسور، خود کندانسور نیز روشن شود. این امر را می‌توان به تبخیر سریع فریون سرمازا موجود در دستگاه مرتبط دانست. وقتی که فرایند شارژ گاز چیلر آغاز می‌شود، این فریون سرمازا در معرض حرارت قرار می‌گیرد و بخشی از آن ممکن است در مدت‌زمان کوتاهی تبخیر شود. با راه‌اندازی کندانسور در زمان شارژکردن دستگاه می‌توان از این امر تا حد زیادی جلوگیری کرد.

مراحل شارژ گاز چیلر تراکمی

اولین مرحله از شارژ گاز چیلر، مربوط به آزمایش کل سیستم با استفاده از گاز ازت است. این گاز به تکنسین‌ها کمک می‌‌کند تا پیش از شارژکردن گاز چیلر مطمئن شوند که هیچ‌گونه نشتی خاصی در کل سیستم سرمایشی وجود ندارد. وجود هرگونه نشتی در این بخش‌ها می‌‌تواند موجب نشت گازهای خطرناک شود و در نتیجه آسیب‌های جانی و مالی رخ دهد.
پس از اینکه خیال متخصصان از عدم نشستی سیستم راحت شد، نوبت به بررسی فیلتر موسوم به فیلتر درایر می‌رسد. این فیلتر نیز باید هیچ‌گونه نشستی خاصی نداشته باشد. در صورت نیاز می‌توان نسبت به تعویض این فیلتر اقدام کرد. گام بعدی در زمینه شارژ گاز چیلر، توجه به‌اندازه روغن در انتهای کمپرسور است.
معمولاً توصیه می‌شود که اندازه روغن در این بخش حدوداً یک‌دوم اندازه کل شیشه sight glass باشد. در شرایطی که روغن مربوطه کم‌تر از این مقدار بود، بهتر است که نسبت به شارژ روغن (افزایش میزان روغن) اقدام کنید. در گام بعدی نوبت به وکیوم کردن کل سیستم چیلر می‌رسد. این امر موجب می‌شود که هیچ‌گونه رطوبت خاصی وارد دستگاه نشود.

علائم و نشانه های خرابی چیلر تراکمی

  • قطع و وصل کمپرسور چیلر تراکمی در حال کار
  • ایراد در خنک کردن محیط
  • چیلر تراکمی خوب خنک نمی کند
  • برج خنک کننده چیلر تراکمی کار نمیکند
  • تابلو برق اررور می زند
  •  چیلر تراکمی صدای ناهنجار و غیر طبیعی میدهد
  •  فن کندانسور چیلر  شکسته است
  • چیلر لرزش بسیاری دارد
  • فن برج خنک کننده شکسته است
  • چیلر تراکمی روشن نمی شود
  • گردش آب چیلر قطع شده
  • چیلر ناگهان خاموش می شود
  • قسمت هایی از چیلر یخ زده است

تعمیرات تخصصی چیلر تراکمی با انواع کمپرسوراسکرو، اسکرال و پیستونی

امروزه در چیلرهای تناژ بالا از کمپرسور اسکرو استفاده می شود که به آن چیلر تراکمی اسکرو نیز می گویند. کمپرسورهای اسکرو از جدیدترین تکنولوژی روز برخوردار است و با تابلو برق کاملا اتوماتیک PLC(پی ال سی) مورد بهره برداری قرار می گیرد که این چیلر ها در دمای تهویه مطبوع کار می کند که دمای آن معمولا 10 درجه سانتی گراد است.
تعمیرات چیلر تراکمی اسکرو می تواند از کمپرسور باشد و یا از تابلو برق یا سایر تجهیزات که معمولا به دلایل عدم نگهداری و سرویس چیلر، کمپرسور اسکرو خراب می شود که کمپرسور به طور مستقل باید به کارگاه منتقل شود تا تعمیر گردد. در چیلر های تراکمی با ظرفیت برودتی پایین از کمپرسور اسکرال استفاده می شود که به آن چیلر تراکمی اسکرال می گویند. این کمپرسور های اسکرال به صورت پلمپ ساخته شده و در صورت خرابی باید تعویض گردند یعنی قابل تعمیر نیستند. همچنین می توان جهت افزایش بهره وری چیلر از اواپراتور صفحه ای استفاده شود. تعمیر چیلر تراکمی اسکرال عمدتا شامل تعویض کمپرسور اسکرال، تعویض اواپراتور صفحه ای و ایرادات وارد شده به چیلر تراکمی بر اثر استهلاک است.

چیلرهایی که در گذشته تولید می شدند عمدتا کمپرسورشان از نوع سیلندر پیستونی بوده است. در ابتدا کمپرسور سیلندر پیستونی نوع باز و امروزه از نوع نیمه باز در چیلر ها استفاده می گردد. همچنین در برخی دیگر از چیلر ها نیز از کمپرسور سیلندر پیستونی هرمتیک یا منیروپ استفاده می شود.
در هنگام تعمیر چیلر تراکمی سیلندر پیستونی می توان به بهسازی تابلو برق چیلر یا تعمیرات کمپرسور چیلر اشاره کرد و همچنین در زمان هایی که از آب نرم در سیستم چیلر استفاده نمی شود، کندانسور چیلر باید مورد تعمیرات اسید شویی قرار گیرد تا از آسیب های احتمالی جلوگیری شود.


نکات مهمی که در تعمیرات چیلر تراکمی باید توجه داشت:

کمپرسور:

کمپرسور چیلر قلب یک سیستم سرد کننده است و یکی از مهمترین و خاص ترین قسمت های تعمیرات چیلر تراکمی می باشد. وجود صدای غیر عادی یعنی یکی از اجزای مکانیکی کمپرسور دچار ایراد شده است که از نشانه‌های خرابی کمپرسور است. در کمپرسور از نوع اسکرو دلایل وجود صدا ممکن است از عدم بالانس اسکروها و خراب شدن بلبرینگ و رولبیرینگ ها باشد اما در کمپرسور از نوع سیلندر پیستونی معمولا بوش یاتاقان ثابت یا متحرک دچار خوردگی شده است. جهت تعمیر چیلر تراکمی یکی از اساسی ترین کارها بررسی عیوب وارده بر کمپرسور است زیرا درصورتی‌ که در هر قسمت از سیکل تبرید چیلر ایرادی به وجود بیاید بر روی سلامت کمپرسور تاثیر مستقیم دارد.

نشت مبرد :

برای تشخیص نشتی جهت تعمیر چیلر تراکمی روشهای تست ازت و کف صابون، استفاده از نشت یاب الکترونیکی و … استفاده می‌شوند. در تعمیرات چیلر تراکمی جهت نشت یابی ابتدا با استفاده از گاز ازت، ابتدا فشار را تا حدود psi  ۵۰ بالا میبریم و توسط محلول کف و صابون محل نشت را پیدا می‌کنیم در صورت عدم نشان نشتی فشار را تا 1.5 برابر فشار کارکرد سیستم بالا برده و نشتی را مشخص می‌کنیم.

کندانسور و اواپراتور :

معمولا در تعمیرات چیلر تراکمی دقت به نشتی ناشی از شرایط گردش آب در کندانسور و اواپراتور مهم است. دلیل بوجود آمدن نشتی اسیدشویی با اسید بدون ضد خورنده باعث خوردگی لوله مسی می‌شود و کاهش ضخامت لوله و نشتی را به‌ همراه دارد. همچنین برای تست نشتی روش آزمایش هیدرواستاتیک برای اواپراتورها کندانسورهای آبی بهتر است از روش تحت فشار قرار دادن آن با گاز ازت استفاده کرد.

شیر انبساط :

از شیر انبساط یا اکسپنشن برای کاهش فشار در چیلر استفاده می شود، که شامل شامل سه قسمت پایه، سوزن و قسمت پاور است. از عوامل اختلال در کار چیلر ها می توان به خرابی اکسپنشن و سوزن و یا از تنظیم خارج شدن آن اشاره کرد. 
دقت داشته باشید که  اگر چیلر بلافاصله پس از روشن کردن، خاموش شود، جهت تعمیر چیلر تراکمی باید قسمت پاور شیر انبساط چک شود.

عوامل آسیب زننده به کمپرسور چیلر تراکمی

برگشت مایع که نشانه آن کف کردن در سایت گلاس کمپرسور است. آلودگی از قبیل رطوبت یا وجود گازهای غیرقابل تقطیر باشد؛ لایه ای مس بر روی قطعات فولادی کمپرسور می‌نشیند و باعث کاهش لقی مجاز بین قطعات مکانیکی می‌گردد و اسید موجب خوردگی و سوختگی سیم پیچ می‌شود.
کمبود روغن کاری در کارکرد کمپرسور موجب خرابی اویل پمپ، گرفتگی فیلتر روغن روشن و خاموش شدن متوالی کمپرسور و شارژ ناکافی مبرد است و نیاز به تعمیر چیلر و تعمیرات کمپرسور چیلر را بالا می‌برد.
سوختگی حرارتی در صورتی اتفاق می‌افتد که از دمای مجازی که برای هر کمپرسور توسط شرکت سازنده در یک محدوده کارکرد دمایی تعیین گردیده فاصله بگیرد که این محدوده دمایی، مربوط به دما اواپراتور، کندانسور و مقدار مجاز سوپرهیت است و نیاز به تعمیر چیلر خواهیم داشت.

تعمیر تابلو برق چیلر تراکمی

چیلرها دارای بخش‌های مختلفی هستند که یکی از اساسی‌ترین بخش‌های آن، تابلو برق است. تابلو برق دارای قطعات بسیاری است و وظایف متعددی برعهده دارد.
یکی از لوازم الکترونیکی که در چندین نوع مختلف تولید شده و در بسیاری از دستگاه‌ها و سیستم‌های پرکاربرد تعبیه می‌شود، تابلو برق است. تابلو برق قابلیت‌ها و ویژگی‌های زیادی دارد که موجب استفاده روزافزون از آن‌ها شده است. داخل محفظه تابلو برق علاوه بر سیم‌کشی‌های ایمن برق، کلید و پریزهای زیادی به‌منظور تنظیم تابلو برق قرار داده شده است. انواع تابلو برق‌ها در مسیر اصلی جریان برق نصب می‌شوند و در بسیاری از موارد به تقویت جریان نیز می‌پردازند. استفاده از تابلو برق در سیستم‌های برقی بزرگ مزایای بسیاری به‌همراه دارد.

موارد مهم در نگهداری چیلر تراکمی:

۱. ثبت گزارش از عملکرد چیلر 

اولین گام برای تعمیر و نگهداری انواع چیلر تراکمی یادداشت برداری از نحوه عملکرد قسمت‌های مختلف دستگاه (فشار نواحی مختلف، سطح سیال و نرخ جریان آب عبوری در کندانسور و اواپراتور)می‌باشد.
امروزه با دو روش کاربرد فن‌آوری‌های مانیتورینگ از راه دور و ثبت گزاراشات عملکرد چیلر تراکمی توسط مجریان و اپراتورها نحوه عملکرد این دستگاه بررسی می‌شود.

 2. تمیز نگهداشتن مداوم لوله‌های چیلر تراکمی

روند انتقال حرارت در این دستگاه بیشترین تاثیر را بر عملکرد چیلر تراکمی دارد. از آنجایی که انتقال حرارت از لوله‌های جریان آب عبوری نشات گرفته بنابراین توجه به تمیز کردن مسیر لوله‌ها و جلوگیری از رسوبات ایجاد شده در آنها در نگهداری چیلر تراکمی تاثیرگذار است.
بنابراین پاک کردن مسیر لوله‌های انتقال آب در چیلر تراکمی از جلبک، رسوب، آلاینده‌ها و مواد معدنی حل شده در آب را برای نگهداری چیلر تراکمی جدی بگیرید.

3. کنترل سختی آب جریان یافته در کندانسور چیلر تراکمی

از آنجایی که آب عبوری از کندانسور در مدار دستگاه جریان پیدا کرده و پس از فرآیند خنک سازی بخشی از آن بخار می‌شود، نیاز به کنترل سطح سختی آب در انواع چیلر تراکمی حس می‌شود. بالا رفتن سطح بیولوژیکی آب در اثر سختی و خوردگی‌های ناشی از آن در مسیر جریان آب با آسیب‌های جدی به بدنه لوله‌های کندانسور همراه است.
 این موارد در صورت تداوم کاهش راندمان انتقال حرارت و افزایش درصد افت فشار در لوله‌های منتهی به کندانسور چیلر تراکمی را به دنبال دارند. با رسوب زدایی سالانه و اسید شویی چیلرهای تراکمی از بالا رفتن درصد مصرف انرژی این دستگاه تحت تاثیر موارد بیان شده جلوگیری کنید.

4. کنترل دمای آب ورودی به کندانسور

پایین نگهداشتن دمای آب ورودی کندانسور در چیلر تراکمی و جذبی با هدف بهبود کارایی چیلر و افزایش راندمان این دستگاه صورت می‌گیرد. خطاهایی مانند بیش از حد پایین نگهداشتن دمای آب خروجی اواپراتورها در هنگام هواگیری فن کویل و هواسازها برای جلوگیری از مشکلاتی مثل گرفتگی مسیر فیلترها سبب افزایش فشار کاری چیلر و مصرف بالای انرژی شده که باید به آن توجه ویژه داشت.

5. نگهداری سرعت جریان آب در قسمت‌های مختلف

تغییرات مداوم سرعت و جریان آب روی عملکرد چیلر تراکمی تاثیر بسزایی دارد. کاهش زیاد سرعت جریان آب عبوری از چیلر با ضعف در کارایی این دستگاه همراه است. بنابراین نگهداری سرعت جریان آب چیلر در حالت استاندار  امری ضروری در تعمیرات چیلر تراکمی است.
حداقل و حداکثر سرعت جریان آب عبوری چیلر، بر اساس استاندارهای تعیین شده بایستی بین ۳ تا 12 فوت بر ثانیه حفظ شود.

6. شارژ کافی برای مبرد دستگاه چیلر تراکمی

میزان مبرد جریان پیدا کرده در سیکل بواسطه عملکرد کمپرسور تامین کننده قدرت سرمایش چیلر است. بنابراین توجه کافی به اندازه استاندار شارژ مبرد و حفظ سطح مناسب مبرد در نحوه عملکرد دستگاه تاثیر بسزایی دارد.
کمبود شارژ مبرد و نشت آن با نفوذ رطوبت در چیلر تراکمی همراه بوده و علاوه بر افزایش فشار کاری کمپرسور، کاهش ظرفیت سرمایشی ،کارایی و قابلیت اطمینان دستگاه را به همراه دارد.

7. جلوگیری از ورود گازهای غیر قابل تقطیر

ورودگازهای غیر قابل تقطیر(هوا و رطوبت) به داخل اواپراتور یا قسمت مکش کمپرسور تحت تاثیر مشکلات پیش آمده کاهش کارایی چیلر تراکمی را به دنبال دارد. سیکل تبرید تراکمی تحت تاثیر ورود این گازها با کاهش راندمان واقعی چیلر نسبت به عملکرد بهینه مواجه است.

8. میزان روغن کمپرسور در تست وضعیت چیلر تراکمی

یکی از روش‌های کاربردی و موثر در تعمیر چیلر تراکمی، بررسی میزان روغن چیلر تراکمی است. فرآیند بررسی روغن کمپرسور روی کلیه عملکرد سرد سازی جریان آب، انتقال حرارت برای خنک سازی چیلر تراکمی و انتقال هوای مطبوع در محیط تاثیر بسزایی دارد.

9. بررسی عملکرد قطعات و موتور چیلر تراکمی

در این مرحله کنترل‌های ایمنی چیلر جذبی و تراکمی، بازبینی و کالیبراسیون حسگرهای آن بر اساس دستورالعمل‌های سازنده برای افزایش راندمان و بررسی وضعیت موتور دستگاه صورت می‌گیرد. همین طور اتصالات الکتریکی، سیم کشی‌ها و وضعیت تابلو برق‌های چیلر برای جلوگیری از وجود اتصالات ضعیف بررسی می‌شود.

10-نصب درایور و اینورترهای دور متغیر در چیلر تراکمی

در این روش تعمیرات چیلر تراکمی، با تغییر دور موتور کمپرسور بر اساس بار برودتی به کاهش مصرف انرژی در این دستگاه کمک می‌کنند. برای نصب درایور و اینورتورهای دو متغیر روی چیلر تراکمی حتما با افراد متخصص در این زمینه مشورت کنید.


سوالات متداول درباره تعمیر چیلر تراکمی

 گارانتی خدمات تعمیر چیلر توسط مجموعه جنید تهویه به چه صورت است؟

از آنجایی که شعار ما این است که چیلر های خود را یکبار برای همیشه تعمیر کنید، به همین منظور برای رضایت خاطر مشتریانی که تعمیرات چیلر خود را برای اولین بار به مجموعه ما می سپارن، تعمیرات چیلرشان از ۳ ماه تا ۱۲ ماه گارانتی می شود. 

 مدت زمان تعمیرات چیلر توسط مجموعه آرسان سرویس چقدر است؟

بسته به میزان خرابی و آسیب دیدگی، میزان تخصصی بودن چیلر و تناژ چیلر، حداقل ۱ روز کاری تا حداکثر ۳۰ روز کاری تعمیرات چیلر تراکمی توسط تیم های تخصصی جنید تهویه زمان می برد.

 هزینه و قیمت تعمیر چیلر توسط مجموعه آرسان سرویس چقدر است؟

قیمت تعمیر چیلر توسط مجموعه جنید تهویه پس از بازدید حضوری از چیلر مشخص می گردد اما می توانیم به شما اطمینان دهیم میزان هزینه و میزان خدمات کاملا با هم متناسب بوده و از لحاظ قیمت، در حد متوسط قرار دارد.

 

از دیگر خدمات جانبی تعمیرات چیلر تراکمی در مجموعه جنید تهویه:

تعمیرات چیلر تراکمی صنعتی

چیلر صنعتی یکی از مهم ترین انواع چیلر در صنعت برودت به شمار می رود.

شارژ گاز چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی را می‌توان از مهم‌ترین دستگاه‌های سرمایشی صنعتی دانست که در محیط‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اسید شویی چیلر

اگر چیلر صنعتی و یا خانگی دارید، حتما می دانید که اسید شویی چیلر اهمیت بسیار بالایی دارد

 

سوالات متداول درباره تعمیرات چیلر تراکمی

  1. مدت زمان تعمیرات چیلر تراکمی توسط مجموعه جنید تهویه چقدر است؟

بسته به میزان خرابی و آسیب دیدگی، میزان تخصصی بودن تعمیرات چیلر تراکمی و تناژ چیلر، حداقل ۱ روز کاری تا حداکثر ۳۰ روز کاری تعمیرات چیلر تراکمی توسط تیم های تخصصی جنید تهویه زمان می برد.

 

  1. هزینه و قیمت تعمیرات چیلر تراکمی توسط مجموعه جنید تهویه چقدر است؟

قیمت تعمیرات چیلر تراکمی توسط مجموعه جنید تهویه پس از بازدید حضوری از چیلر مشخص می گردد اما می توانیم به شما اطمینان دهیم میزان هزینه و میزان خدمات کاملا با هم متناسب بوده و از لحاظ قیمت، در حد متوسط قرار دارد.

0 نظر

نظر خود را ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی مشخص شده اند.